Thuiswerken met Noctua

Thuiswerken: een positief effect van de Covid-19 pandemie. Thuiswerken blijkt bovendien een voordeel te hebben op de hoeveelheid werk die per medewerker wordt gedaan (geen file, weinig afleiding). Veel bedrijven hebben inmiddels een transformatie gerealiseerd, waarbij medewerkers definitief thuiswerken.

Noctua en thuiswerken

Voor jou als onderzoeker is technologie die thuiswerken faciliteert essentieel. De Noctua software werkt vanuit de browser van iedere computer. Er is geen speciale applicatie of software vereist. Thuiswerken is daarmee heel eenvoudig. Inloggen en aan de slag!

Browser based toegang

Via de browser is er toegang tot de software, die in de Cloud staat. Uiteraard kan de software worden geïnstalleerd op eigen servers, als deze met het internet verbonden zijn.

Voordelen van browser based onderzoek met Noctua:

  • efficiënt;
  • alle gegevens en rapporten op een plek;
  • juridische bewijsvoering (auditlog van het hele proces);
  • faciliteert thuiswerken;
  • meerdere personen kunnen aan 1 dossier werken.

Alle handelingen van de gebruiker worden geregistreerd en de verkregen data wordt bewaard. Deze informatie staat los van het rapport dat wordt opgemaakt. De data over hoe de informatie is verkregen (de zoekacties en handelingen) is informatie die bij een rapportage vaak ontbreekt, deze kan echter doorslaggevend zijn bij een juridisch conflict.

Related Posts