Open source intelligence als basis onderzoekssoftware

De onderzoekssoftware van Noctua maakt onderzoek binnen zowel open als gesloten bronnen kinderlijk eenvoudig. Daarbij concentreren we ons als softwareontwikkelaars op de volgende toepassingsgebieden:

  • Know Your Customer (KYC)
  • Customer Due Diligence (CDD)
  • Enhanced Due Diligence (EDD)
  • Transaction monitoring en Anti Money Laundry (AML)
  • Bibob Due Diligence (BDD)
  • Unlimited Due Diligence (UDD)

De Noctua software is het gereedschap voor analisten die zich bezighouden met KYC, CDD en AML. De onderzoekssoftware is zo ingericht dat je als minder ervaren onderzoeker kwalitatief hoogwaardig onderzoek kunt verrichten.

Vraag een demo aan

Geïnteresseerd? Neem dan gauw contact met ons op

Know Your Customer (KYC)

Grondige kennis van de klant cruciaal om de mogelijke risico’s van fraude en criminaliteit uit te sluiten. Populair bij financiële instellingen.

lees meer

Transaction monitoring + AML

Onderzoek naar afwijkende geldtransacties om witwassen te voorkomen en integriteit klanten financiële instellingen te checken.

lees meer

Customer Due Diligence (CDD)

Zorg dat jouw organisatie tot in de kleinste details op de hoogte is van de bedrijven waarmee je samenwerkt of zakendoet.

lees meer

Bibob Due Diligence (BDD)

Grondig doorlichten van de (bedrijfs)achtergond van de vergunningsaanvrager, om fraude en criminaliteit in de kiem te smoren.

lees meer

Enhanced Due Diligence (EDD)

Onderzoek en identiteitsborging op een diep niveau door inventarisatie en analyse van mogelijke risico’s bij (potentiële) klanten.

lees meer

Unlimited Due Diligence (UDD)

Bedoeld voor langdurig grootschalig onderzoek, alle functionaliteiten en bronnen staan ter beschikking van de onderzoeker. 

lees meer