Zorgfraude voorkomen met onderzoekssoftware

Je voorkomt zorgfraude met de hoogwaardige onderzoekssoftware van Noctua in Utrecht. Onze software helpt jou om aanbieders en potentiële klanten te beoordelen. Met onze professionele tool wordt het voor analisten kinderspel om verschillende databases en databronnen te doorzoeken.

Wij helpen jou zorgfraude te voorkomen met onze fijne onderzoekssoftware

Ben je als overheid verantwoordelijk voor het sluiten van contracten met zorgaanbieders in het kader van de WMO? Met de Noctua Zorg-radar heb je een high-end, op maat gesneden onderzoekstool in handen om de zorg aanbieders te beoordelen. Gebruik de Zorg-radar om razendsnel open of gesloten databronnen te checken. Vervolgens visualiseert de tool verbintenissen tussen entiteiten en natuurlijke personen. Als data-analist kun je de onderzoekssoftware zelfstandig laten opereren en hiermee gemakkelijk zorgfraude voorkomen. De tool is dus niet afhankelijk van bestaande IT-systemen van de organisatie.

Vraag een demo aan

Geïnteresseerd? Neem dan gauw contact met ons op

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van onze software

Ontdek hoe de onderzoekssoftware van ons bedrijf jou kan assisteren bij het voorkomen van zorgfraude. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor hoogwaardige Bibob-onderzoekssoftware. Bekijk ook onze publicaties voor verdere informatie over onze software. Stel gerust jouw vragen over ons product via ons contactformulier, bereik ons telefonisch via +31 (0)70 4442887 of stuur ons een e-mail info@noctua.nl.