Onze Bibob onderzoekssoftware

Bij Noctua in Utrecht ontwikkelen wij hoogwaardige Bibob onderzoekssoftware. Bibob omvat een bestuursrechtelijk instrument waarmee instanties aanvragen kunnen weigeren en vergunningen kunnen intrekken wanneer er sprake is van ernstige risico’s. Onze Bibob tool helpt jou bij het uitvoeren van zorgfraudeonderzoek en monitoring zodat je jouw bedrijf of instantie kan beschermen.

Voorkom risico’s voor jouw bedrijf met onze Bibob onderzoekssoftware

De afkorting BDD staat voor ‘Bibob Due Diligence’. Bibob omvat het beleid waarin gemeenten en provincies tot in de kleinste details op de hoogte zijn van de bedrijven waarmee ze samenwerken, zakendoen of waaraan ze een vergunning verlenen. Als onderzoeksanalist kun je met onze Bibob tool eenvoudig de achtergrond van personen en bedrijven achterhalen om zorgfraudeonderzoek uit te voeren. Onze Bibob onderzoekssoftware helpt ondermijning bij overheden voorkomen met gedegen en kwalitatief hoogwaardig onderzoek en monitoring.

Het belang van monitoring met Bibob voor uw bedrijf

Bibob zorgfraudeonderzoek is een belangrijk, maar gecompliceerd proces. Niemand wil te maken krijgen met zorgfraude. Daarom helpen wij onze klanten zorgfraude te voorkomen met onderzoekssoftware van de hoogste kwaliteit. Onze onderzoekssoftware maakt Bibob monitoring gemakkelijk en overzichtelijk. Door middel van onze tool ben je aanzienlijk minder tijd kwijt aan deze onderzoeken omdat de software het moeilijke werk uit handen neemt.

Welke vragen zijn van belang tijdens Bibob zorgfraudeonderzoek?

De Bibob onderzoekssoftware van ons bedrijf helpt jou bij het beantwoorden van belangrijke vragen die je stelt tijdens zorgfraudeonderzoek. Onze monitoring met Bibob helpt jou de volgende belangrijke vragen te beantwoorden:
  • Welke red flags zijn er te onderscheiden?
  • Welke bronnen leveren data voor de red flags?
  • Welke bronnen moeten met elkaar worden verbonden en vergeleken?
  • Wanneer is de uitkomst een red flag?

Bij onze Bibob onderzoekssoftware zijn de eerste drie vragen te beantwoorden via de instellingen. Als data-analist beoordeel je de uitkomsten en bepaal je eventueel na nader onderzoek of er sprake is van een red flag situatie. Uiteindelijk stel je het rapport samen.

Past dit bij uw onderneming?

Neem dan snel contact met ons op voor een demo