Onderzoeksmethoden voor jouw financiële instantie

De software van Noctua helpt jou om de onderzoeksmethoden van jouw financiële instantie te stroomlijnen. Onze software voor verzekeraars en andere instanties is zeer gebruiksvriendelijk en helpt jou om in jouw onderzoeksmethode doelgericht en efficiënt te werken dankzij handige overzichten en “red flag” herkenning.

Verbeter gemakkelijk de onderzoeksmethoden van jouw financiële instantie

Ben je als onderzoeksanalist van een financiële instantie verantwoordelijk voor het screenen van nieuwe of bestaande klanten en ben je op zoek naar efficiënte onderzoeksmethoden? Met de onderzoekssoftware van ons softwarebedrijf in Utrecht heb je een high-end, op maat gemaakte onderzoekstool in handen om (potentiële) klanten te beoordelen. Onze software checkt zowel open als gesloten databronnen. Vervolgens visualiseert de tool verbintenissen tussen entiteiten en natuurlijke personen. De tool is eenvoudig te koppelen aan interne databronnen, maar werkt verder onafhankelijk van bestaande IT-systemen van de organisatie. De tool kan worden ingezet voor nieuwe cliënten (KYC) en transacties van bestaande cliënten (AML en CDD). Noctua is een allround tool voor verzekeraars en andere bedrijven, waarbij standaard controlestappen in de onderzoeksmethode worden geautomatiseerd. Hierdoor wordt het tijdrovende werk uit handen van de onderzoeker wordt genomen. Enhanced Due Dillegence onderzoek uitvoeren wordt gemakkelijk met onze software.

Vraag een demo aan

Geïnteresseerd? Neem dan gauw contact met ons op

Ontdek hoe onze software voor verzekeraars jouw onderzoeksmethode verbetert

Bekijk onze publicaties of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze software voor verzekeraars en andere instanties en stroomlijn jouw onderzoeksmethode. Ben je benieuwd hoe onze software jouw financiële instantie assisteert en hoe je jouw onderzoeksmethoden kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via info@noctua.nl of bereik ons telefonisch via +31 (0)70 4442887.