Software voor iedere onderzoeksanalist

Home » Software voor iedere onderzoeksanalist

Workflow motiveert

Effectief onderzoek doen

Doelgericht inzetbaar

Bij Noctua in Utrecht ontwikkelen we software om jouw werk als onderzoeksanalist te ondersteunen. Onze software detecteert automatisch mogelijke risicofactoren in databases en geeft deze signalen aan jou door. Als onderzoeker hoef je deze “red flags” alleen nog maar te beoordelen. Onze software is uitstekend toepasbaar voor verschillende onderzoeken.

Past dit bij uw onderneming?

Neem dan snel contact met ons op voor een demo

Hoe onze software jou als onderzoeksanalist bijstaat

De onderzoekssoftware van ons bedrijf is gemakkelijk te gebruiken door analisten die zich bezighouden met verschillende onderzoeken. Je kunt onze software als onderzoeksanalist bijvoorbeeld gebruiken voor OSINT-onderzoek om criminelen op te sporen of om mogelijke zwakke punten te ontdekken in jouw eigen datagebruik. Daarnaast gebruik je onze software bij het uitvoeren van Bibob fraudeonderzoek. Onze tool maakt het uitvoeren van diverse onderzoeken kinderspel en is daarom erg bruikbaar om de onderzoeksmethoden van verschillende instanties bij te staan. Ben je op zoek naar een tool die je helpt om potentiële klanten te controleren? Reken dan op onze software bij het uitvoeren van CDD-onderzoek.

Voer met gemak elk onderzoek uit met onze tool

Ontdek hoe onze software jou als onderzoeksanalist kan assisteren met het ten uitvoer brengen van jouw onderzoeksmethode. Wil je meer weten over onze tool? Stuur jouw vragen in een e-mail naar info@noctua.nl, laat een bericht achter via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via +31 (0)70 4442887.

Neem contact met ons op

Vraag bij ons een demo aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u andere vragen, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Onze locatie

  Goeman Borgesiuslaan 77,
  3515 ET, Utrecht,
  Nederland

  • info@noctua.nl
  • +31 (0)70 4442887