OSINT-onderzoek uitvoeren

Home » OSINT-onderzoek uitvoeren

Workflow motiveert

Effectief onderzoek doen

Doelgericht inzetbaar

Met de software van Noctua voer je gemakkelijk OSINT-onderzoek uit. OSINT, of Open Source Intelligence, behelst het onderzoek waarmee bijvoorbeeld de politie cybercriminelen kan opsporen. Door middel van een dergelijk onderzoek worden virtuele “broodkruimels” op het internet gevolgd om zo bewijs te vinden. Onze hoogwaardige software helpt jou om jouw bedrijf beter te beschermen met effectief onderzoek.

Past dit bij uw onderneming?

Neem dan snel contact met ons op voor een demo

Zo kan OSINT-onderzoek jouw bedrijf beter beschermen

Bij ons bedrijf in Utrecht vind je krachtige onderzoekssoftware waarmee je gemakkelijk OSINT-onderzoek uitvoert. Onze software helpt onderzoeksanalisten bij de politie en andere instanties om misdadigers op te sporen aan de hand van Open Source Intelligence. Door middel van onze software kan ondermijning van de overheid bijvoorbeeld opgelost worden door de digitale voetsporen van de daders te volgen. Instanties zoals de politie gebruiken de voetsporen die ze verkrijgen met Open Source Intelligence om de bewijslast van hun onderzoeken te versterken. Daarnaast helpen wij jou ook om jouw eigen spoor van digitale broodkruimels te onderzoeken. Zo ontdek je welke middelen er nodig zijn om jouw bedrijf beter te beschermen tegen criminaliteit en fraude.

Bescherm jouw bedrijf en onderzoek jouw eigen broodkruimels

Voer gemakkelijk OSINT-onderzoek uit het onze software en bescherm jouw bedrijf tegen criminaliteit en fraude. Ben je benieuwd hoe onze software zowel jouw bedrijf als de politie kan helpen door middel van Open Source Intelligence? Stel jouw vragen via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via info@noctua.nl of bereik ons telefonisch via +31 (0)70 4442887. We helpen je met plezier om de gegevens van jouw bedrijf te beschermen.

Neem contact met ons op

Vraag bij ons een demo aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u andere vragen, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Onze locatie

  Goeman Borgesiuslaan 77,
  3515 ET, Utrecht,
  Nederland

  • info@noctua.nl
  • +31 (0)70 4442887