Software voor een data-analist

Home » Software voor een data-analist

Workflow motiveert

Effectief onderzoek doen

Doelgericht inzetbaar

Ben je data-analist en ben je op zoek naar software die jou helpt jouw werkzaamheden efficiënt te verrichten? Bij Noctua hebben we een tool ontwikkeld die de oplossing biedt. Het gebruik van onze software maakt data analyseren gemakkelijk en overzichtelijk. Onze tool neemt jou de zorgen uit handen en zorgt ervoor dat je je kan richten op kwalitatief onderzoek.

Past dit bij uw onderneming?

Neem dan snel contact met ons op voor een demo

Zo helpt onze software jou als data-analist

Onze software maakt onderzoek doen binnen zowel open als gesloten bronnen kinderspel aan de hand van verschillende functionaliteiten. Je gebruikt de onderzoekssoftware van ons softwarebedrijf in Utrecht om data op een overzichtelijke en efficiënte manier weer te geven. Door middel van onze software heb je als data-analist toegang tot verschillende bronnen en databases, zoals de Kamer van Koophandel en het UBO-register, die jou assisteren in jouw onderzoek. Met deze informatie ondersteunt onze tool de onderzoeksmethode van verschillende financiële instanties, zoals verzekeraars. Ben je daarnaast op zoek naar een tool die je helpt onderzoek te doen naar potentiële klanten? Dan helpt onze software je ook bij het uitvoeren van Enhanced Due Diligence onderzoek.

Ontdek hoe onze software jou assisteert

Maak jouw werkzaamheden als data-analist gemakkelijk en overzichtelijk met onze software. Heb je meer vragen over de functionaliteiten van onze tool en hoe deze jou kan assisteren? Neem dan vooral contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via info@noctua.nl of bel ons via +31 (0)70 4442887.

Neem contact met ons op

Vraag bij ons een demo aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u andere vragen, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Onze locatie

  Goeman Borgesiuslaan 77,
  3515 ET, Utrecht,
  Nederland

  • info@noctua.nl
  • +31 (0)70 4442887